Ingredienser
- 400 g. blåbær
- 1 dl. flydende margarine
- 5 spsk. rørsukker
- 2 æg
- 1 ½ dl. mel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljesukker
Sådan gør du
- Smør kageformen
- Læg blåbærerne i formen.
- Pisk den flydende margarine og sukkeret sammen til det får en luftig konsistens.
- Tilføj æggene og rør godt.
- Til sidst tilføjes de resterende ingredienser og den færdigblandende dej hældes over bærerne i formen.
- Sættes på nederste rille i en forvarmet ovn på 170 c. i ca. 40 - 45 min.
- Kagen afkøles efterfølgende på en rist.
- Læg serveringsfadet ovenpå formen med kagen, og vend hurtigt kagen, så den nu ligger på serveringsfadet.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-