Ingredienser
- 2 æg
- 1 dl. honning
- 100 g. mel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 1/2 dl. kogende vand
- 5 æbler
- 4 tsk. kanel
- 1 tsk. kardemomme
- 50 g. havregryn
Sådan gør du
- Pisk æg og honning.
- Tilføj mel og bagepulver under omrøring.
- Tilsæt havregryn. Rør godt.
- Tilsæt det kogende vand, og rør godt.
- Skræl æblerne, og skær dem i skiver.
- Smør kageformen og læg halvdelen af æblerne i bunden.
- Drys halvdelen af kanelen og kardemommen over æblerne.
- Hæld halvdelen af æggeblandingen over æblerne.
- Læg et nyt lag med æbler, og drys det sidste kanel og kardemomme over.
- Hæld resten af æggeblandingen over.
- Kagen bages ved 180 c. i ca. 45 min.
Tip: Server med creme fraiche.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-