Ingredienser
- 2 æg
- 1 dl. honning
- 100 g. mel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 1/2 dl. kogende vand
- 5 æbler
- 4 tsk. kanel
- 1 tsk. kardemomme
- 50 g. havregryn
Sådan gør du
- Pisk æg og honning.
- Tilføj mel og bagepulver under omrøring.
- Tilsæt havregryn. Rør godt.
- Tilsæt det kogende vand, og rør godt.
- Skræl æblerne, og skær dem i skiver.
- Smør kageformen og læg halvdelen af æblerne i bunden.
- Drys halvdelen af kanelen og kardemommen over æblerne.
- Hæld halvdelen af æggeblandingen over æblerne.
- Læg et nyt lag med æbler, og drys det sidste kanel og kardemomme over.
- Hæld resten af æggeblandingen over.
- Kagen bages ved 180 c. i ca. 45 min.
Tip: Server med creme fraiche.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-