Ingredienser
- 100 g. flydende margarine
- 3 spsk. honning
- 2 dl. havregryn
- 2 dl. mel
- ½ tsk. bagepulver
Fyld:
- 3 æg
- ½ dl. honning
- ½ dl. mel
- 2 dl. hytteost
- revet citronskal
- 1 dl. grofthakkede valnødder
- 3 store pærer
Sådan gør du
- Rør margarine med havregryn, mel og bagepulver.
- Tryk dejen ud i en tærteform.
-
Fyld:
- Pisk æg og honning.
- Mel, hytteost, citronskal og valnødder røres i.
- Hæld blandingen over dejen i tærteformen.
- Skræl pærerne, og skær dem i mindre stykker.
- Læg pærestykkerne ovenpå tærten.
- Bages på nederste rille i ca. 45 min. ved 200 c.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-