Ingredienser
- 225 g. mandler
- 2 spsk. rørsukker
- 2 dl. mælk
- 2 dl. vand
Sådan gør du
- Hæld vand i en gryde og sæt vandet i kog. Sluk blusset og hæld mandlerne i. Smut herefter skallen af mandlerne.
- Herefter blendes mandlerne.
- Tilsæt sukkeret i mandelblandingen, og blend igen.
- I en skål blandes den blendede mandelblanding med mælk og vand.
- Hæld den færdige blanding i serveringsglas, og sæt dem ca. 30 min. i køleskabet.
- Rør sorbeten ensartet inden servering.
Tip: pynt evt. med lidt hakkede bær og et myntheblad. Husk at anrette i små portioner, da nøddesmagen er meget intens.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-