Ingredienser
- 225 g. mandler
- 2 spsk. rørsukker
- 2 dl. mælk
- 2 dl. vand
Sådan gør du
- Hæld vand i en gryde og sæt vandet i kog. Sluk blusset og hæld mandlerne i. Smut herefter skallen af mandlerne.
- Herefter blendes mandlerne.
- Tilsæt sukkeret i mandelblandingen, og blend igen.
- I en skål blandes den blendede mandelblanding med mælk og vand.
- Hæld den færdige blanding i serveringsglas, og sæt dem ca. 30 min. i køleskabet.
- Rør sorbeten ensartet inden servering.
Tip: pynt evt. med lidt hakkede bær og et myntheblad. Husk at anrette i små portioner, da nøddesmagen er meget intens.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-