Ingredienser
- 300 g. kyllingebryst
- 1 papayafrugt
- 4 tomater
- Hvidløg
- 1 grøn chili
- Olivenolie
- 2 lime
- Fiskesauce
- Rørsukker
- Frisk ingefær
- Basilikum
Sådan gør du
- Først skal en dressing laves. Tag en gryde og tilsæt 5 spsk. limesaft, 1 spsk. fiskesauce, 2 spsk. rørsukker og 1 tsk. friskrevet ingefær.
- Varm indholdet af gryden op under omrøring til sukkeret er opløst.
- Skær kyllingebryst i skiver.
- Skær papayafrugten over i to og fjern de sorte kerner. Skær papayafrugten i tynde skiver på tværs. Skær også tomaterne i skiver.
- Skær chilifrugten over og fjern kernerne. Finhak chilifrugten og gør det samme med 2 fed hvidløg. Bland dem og læg dem til side.
- Tag en pande, og tilsæt en smule olivenolie. Steg kyllingeskiverne til de er gennemstegte.
- Tag et fad os læg tomaterne i bunden, ovenpå papayaskiverne og dernæst kyllingeskiverne. Strø til sidst hvidløgs og chiliblandingen over.
- Servér og pynt med basilikumblade.
Tip: Spis brød som tilbehør.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-