Ingredienser
- 300 g. kyllingebryst
- 1 papayafrugt
- 4 tomater
- Hvidløg
- 1 grøn chili
- Olivenolie
- 2 lime
- Fiskesauce
- Rørsukker
- Frisk ingefær
- Basilikum
Sådan gør du
- Først skal en dressing laves. Tag en gryde og tilsæt 5 spsk. limesaft, 1 spsk. fiskesauce, 2 spsk. rørsukker og 1 tsk. friskrevet ingefær.
- Varm indholdet af gryden op under omrøring til sukkeret er opløst.
- Skær kyllingebryst i skiver.
- Skær papayafrugten over i to og fjern de sorte kerner. Skær papayafrugten i tynde skiver på tværs. Skær også tomaterne i skiver.
- Skær chilifrugten over og fjern kernerne. Finhak chilifrugten og gør det samme med 2 fed hvidløg. Bland dem og læg dem til side.
- Tag en pande, og tilsæt en smule olivenolie. Steg kyllingeskiverne til de er gennemstegte.
- Tag et fad os læg tomaterne i bunden, ovenpå papayaskiverne og dernæst kyllingeskiverne. Strø til sidst hvidløgs og chiliblandingen over.
- Servér og pynt med basilikumblade.
Tip: Spis brød som tilbehør.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-