Ingredienser
- 600-700 g. kyllingebryst
- 5 hvidløgsfed
- 1 løg
- 2-3 gulerødder
- 200 g tomatpuré
- Frisk ingefær
- Olie
- 2 røde chilifrugter
- 1 citron
- 1 dåse kokosmælk
- Spidskommen
- Korianderfrø
- Rørsukker
- Frisk basilikum
- Kafir limeblade
- Salt
Sådan gør du
- Først skal rød karrypasta laves (færdigkøbt kan bruges). Skræl 2 cm ingefær og 2 fed hvidløg.
- Brug en mørtel eller mixer til at blande de 2 cm ingefær, 2 fed hvidløg, revet citronskræl fra en lille citron, 2 røde chilifrugter, ½ tsk. spidskommen, ½ spsk. korianderfrø, 1 tsk. salt og 2 spsk. olie.
- Skær nu 3 fed hvidløg i tynde skiver, 1 løg i ringe og gulerødder i tynde flade skiver. Riv skrællen fra en lille citron.
- Skær kyllingekødet i strimler.
- Find en wok frem og tilsæt 4 spsk. olie, hvorefter kyllingestykkerne steges til de er lysebrune.
- Tilsæt nu den røde karrypasta, 1 dåse med kokosmælk og lad retten koge i et par minutter.
- Tilsæt 200 g tomatpuré og kafir limeblade, løg, hvidløg, gulerødder, revet citronskræl og 2 tsk. rørsukker. Lad retten koge i 10-15 minutter.
- Servér med lidt basilikumblade som pynt.
Tip: Kan spises alene eller med ris eller nudler
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-