Ingredienser
- 600-700 g. kyllingebryst
- 5 hvidløgsfed
- 1 løg
- 2-3 gulerødder
- 200 g tomatpuré
- Frisk ingefær
- Olie
- 2 røde chilifrugter
- 1 citron
- 1 dåse kokosmælk
- Spidskommen
- Korianderfrø
- Rørsukker
- Frisk basilikum
- Kafir limeblade
- Salt
Sådan gør du
- Først skal rød karrypasta laves (færdigkøbt kan bruges). Skræl 2 cm ingefær og 2 fed hvidløg.
- Brug en mørtel eller mixer til at blande de 2 cm ingefær, 2 fed hvidløg, revet citronskræl fra en lille citron, 2 røde chilifrugter, ½ tsk. spidskommen, ½ spsk. korianderfrø, 1 tsk. salt og 2 spsk. olie.
- Skær nu 3 fed hvidløg i tynde skiver, 1 løg i ringe og gulerødder i tynde flade skiver. Riv skrællen fra en lille citron.
- Skær kyllingekødet i strimler.
- Find en wok frem og tilsæt 4 spsk. olie, hvorefter kyllingestykkerne steges til de er lysebrune.
- Tilsæt nu den røde karrypasta, 1 dåse med kokosmælk og lad retten koge i et par minutter.
- Tilsæt 200 g tomatpuré og kafir limeblade, løg, hvidløg, gulerødder, revet citronskræl og 2 tsk. rørsukker. Lad retten koge i 10-15 minutter.
- Servér med lidt basilikumblade som pynt.
Tip: Kan spises alene eller med ris eller nudler
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-