Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKylling i rød karry - opskrift - Madkogebogen
Kylling i rød karry opskrift
Kylling i rød karry opskrift
Kylling i rød karry opskrift
Kylling i rød karry opskrift

Kylling i rød karry - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 600-700 g. kyllingebryst
- 5 hvidløgsfed
- 1 løg
- 2-3 gulerødder
- 200 g tomatpuré
- Frisk ingefær
- Olie
- 2 røde chilifrugter
- 1 citron
- 1 dåse kokosmælk
- Spidskommen
- Korianderfrø
- Rørsukker
- Frisk basilikum
- Kafir limeblade
- Salt

Sådan gør du
- Først skal rød karrypasta laves (færdigkøbt kan bruges). Skræl 2 cm ingefær og 2 fed hvidløg.
- Brug en mørtel eller mixer til at blande de 2 cm ingefær, 2 fed hvidløg, revet citronskræl fra en lille citron, 2 røde chilifrugter, ½ tsk. spidskommen, ½ spsk. korianderfrø, 1 tsk. salt og 2 spsk. olie.
- Skær nu 3 fed hvidløg i tynde skiver, 1 løg i ringe og gulerødder i tynde flade skiver. Riv skrællen fra en lille citron.
- Skær kyllingekødet i strimler.
- Find en wok frem og tilsæt 4 spsk. olie, hvorefter kyllingestykkerne steges til de er lysebrune.
- Tilsæt nu den røde karrypasta, 1 dåse med kokosmælk og lad retten koge i et par minutter.
- Tilsæt 200 g tomatpuré og kafir limeblade, løg, hvidløg, gulerødder, revet citronskræl og 2 tsk. rørsukker. Lad retten koge i 10-15 minutter.
- Servér med lidt basilikumblade som pynt.

Tip: Kan spises alene eller med ris eller nudler



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier