Ingredienser
- 500-600 g. kyllingebryst
- 2 løg
- Frisk ingefær
- Hvidløg
- 1 grøn chilifrugt
- Olie
- 50 g. kokosmælk
- 1 lime
- 3 kardemomme
- 3 nelliker
- 2 cm kanel
- Stødt gurkemeje
- Frisk mynte
- Salt
Sådan gør du
- Skær 2 løg i ringe, 3 fed hvidløg i skiver og 3 cm ingefær i tynde stave. Hak 1 grøn chilifrugt. Hak nogle mynteblade.
- Skær kødet i strimler
- Nu skal gul karry laves. Bland 3 hele kardemomme, 3 hele nelliker, 2 cm hel kanel og 1 tsk. gurkemeje. Pres det sammen i en mørtel.
- Opvarm en wok med 2 spsk. olie. Steg kyllingekødet til det er gennemstegt. Tag kyllingen ud af wokken.
- Tilsæt nu 2 spsk. olie igen, og steg løg, hvidløg, chilifrugt og karryblandingen i 2 minutter.
- Tilsæt 1 spsk. rørsukker, 50 g. kokosmælk, ¼ dl. vand og kylling. Sænk varmen lidt og rør rundt indtil kokosmælken er smeltet. Tilsæt nu saften fra 1 limefrugt og lidt salt.
- Servér med hakket mynte på toppen.
Tip: Kan serveres med ris.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-