Ingredienser
- 500-600 g. kyllingebryst
- 2 løg
- Frisk ingefær
- Hvidløg
- 1 grøn chilifrugt
- Olie
- 50 g. kokosmælk
- 1 lime
- 3 kardemomme
- 3 nelliker
- 2 cm kanel
- Stødt gurkemeje
- Frisk mynte
- Salt
Sådan gør du
- Skær 2 løg i ringe, 3 fed hvidløg i skiver og 3 cm ingefær i tynde stave. Hak 1 grøn chilifrugt. Hak nogle mynteblade.
- Skær kødet i strimler
- Nu skal gul karry laves. Bland 3 hele kardemomme, 3 hele nelliker, 2 cm hel kanel og 1 tsk. gurkemeje. Pres det sammen i en mørtel.
- Opvarm en wok med 2 spsk. olie. Steg kyllingekødet til det er gennemstegt. Tag kyllingen ud af wokken.
- Tilsæt nu 2 spsk. olie igen, og steg løg, hvidløg, chilifrugt og karryblandingen i 2 minutter.
- Tilsæt 1 spsk. rørsukker, 50 g. kokosmælk, ¼ dl. vand og kylling. Sænk varmen lidt og rør rundt indtil kokosmælken er smeltet. Tilsæt nu saften fra 1 limefrugt og lidt salt.
- Servér med hakket mynte på toppen.
Tip: Kan serveres med ris.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-