Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHerregårdskage - opskrift - Madkogebogen
Herregårdskage opskrift
Herregårdskage opskrift
Herregårdskage opskrift
Herregårdskage opskrift

Herregårdskage - opskrift

Til 6-8 personer

Ingredienser
- 250 g. smør
- 300 g. sukker
- 3 æggeblommer
- 300 g. mel
- 1 tsk. bagepulver
- 2 ½ dl. mælk

Til topping:
- 3 æggehvider
- 250 g. florsukker
- 125 g. kokosmel

Sådan gør du
- Smelt smørret og lad det køle til det er lunkent.
- Rør smørret godt sammen med sukkeret.
- Derefter røres æggeblommerne i.
- Tilsæt mælk og bagepulver under omrøring.
- Til sidst tilsættes mælk - rør godt sammen.
- Dejen smøres ud i en smurt bradepande og bages i midten af ovnen ved 200 c. i ca. 15 min. Det er vigtigt at bradepanden står på en rist og ikke på en plade i ovnen.

Topping:
- æggehviderne piskes med en elpisker til de er helt stive (man skal kunne vende skålen på hovedet uden æggehviderne falder ud).
- Flormelis og kokosmel røres i.
- Smør toppingen på kagen, og bag den yderligere 20 min. Ved 150 g. varme.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier