Ingredienser
- 250 g. smør
- 300 g. sukker
- 3 æggeblommer
- 300 g. mel
- 1 tsk. bagepulver
- 2 ½ dl. mælk
Til topping:
- 3 æggehvider
- 250 g. florsukker
- 125 g. kokosmel
Sådan gør du
- Smelt smørret og lad det køle til det er lunkent.
- Rør smørret godt sammen med sukkeret.
- Derefter røres æggeblommerne i.
- Tilsæt mælk og bagepulver under omrøring.
- Til sidst tilsættes mælk - rør godt sammen.
- Dejen smøres ud i en smurt bradepande og bages i midten af ovnen ved 200 c. i ca. 15 min. Det er vigtigt at bradepanden står på en rist og ikke på en plade i ovnen.
Topping:
- æggehviderne piskes med en elpisker til de er helt stive (man skal kunne vende skålen på hovedet uden æggehviderne falder ud).
- Flormelis og kokosmel røres i.
- Smør toppingen på kagen, og bag den yderligere 20 min. Ved 150 g. varme.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-