Ingredienser
- 250 g. smør
- 300 g. sukker
- 3 æggeblommer
- 300 g. mel
- 1 tsk. bagepulver
- 2 ½ dl. mælk
Til topping:
- 3 æggehvider
- 250 g. florsukker
- 125 g. kokosmel
Sådan gør du
- Smelt smørret og lad det køle til det er lunkent.
- Rør smørret godt sammen med sukkeret.
- Derefter røres æggeblommerne i.
- Tilsæt mælk og bagepulver under omrøring.
- Til sidst tilsættes mælk - rør godt sammen.
- Dejen smøres ud i en smurt bradepande og bages i midten af ovnen ved 200 c. i ca. 15 min. Det er vigtigt at bradepanden står på en rist og ikke på en plade i ovnen.
Topping:
- æggehviderne piskes med en elpisker til de er helt stive (man skal kunne vende skålen på hovedet uden æggehviderne falder ud).
- Flormelis og kokosmel røres i.
- Smør toppingen på kagen, og bag den yderligere 20 min. Ved 150 g. varme.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-