Ingredienser
- 200 g. blødt smør
- 200 g. brun farin
- 3 æg
- 200 g. hvedemel
- 2 tsk. kanel
- 2 tsk. bagepulver
- 5 fintrevne gulerødder
- 75 g. hakkede valnødder
- 1 ½ dl. rosiner
Til topping:
- 200 g naturel flødeost
- 2 spsk. vand
- 1 dl. florsukker
- 2 tsk. revet citronskal
- 2 tsk. citronsaft
Sådan gør du
- Pisk smør + farin og æg godt sammen.
- I en anden skål blandes hvedemel + kanel og bagepulver.
- Bland gradvist de to skåle sammen. Tilføj løbende rosiner + gulerødder og valnødder i blandingen.
- Dejen puttes i den ønskede form, og bages midt i ovnen ved 175 c. i ca. 60 min.
Topping:
- Skær flødeosten i stykker, og rør den godt sammen med vand + florsukker + citronskal og citronsaft.
- Efter kagen er afkølet, smøres toppingen på. Pynt evt. med valnødder.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-