Ingredienser
- 200 g. blødt smør
- 200 g. brun farin
- 3 æg
- 200 g. hvedemel
- 2 tsk. kanel
- 2 tsk. bagepulver
- 5 fintrevne gulerødder
- 75 g. hakkede valnødder
- 1 ½ dl. rosiner
Til topping:
- 200 g naturel flødeost
- 2 spsk. vand
- 1 dl. florsukker
- 2 tsk. revet citronskal
- 2 tsk. citronsaft
Sådan gør du
- Pisk smør + farin og æg godt sammen.
- I en anden skål blandes hvedemel + kanel og bagepulver.
- Bland gradvist de to skåle sammen. Tilføj løbende rosiner + gulerødder og valnødder i blandingen.
- Dejen puttes i den ønskede form, og bages midt i ovnen ved 175 c. i ca. 60 min.
Topping:
- Skær flødeosten i stykker, og rør den godt sammen med vand + florsukker + citronskal og citronsaft.
- Efter kagen er afkølet, smøres toppingen på. Pynt evt. med valnødder.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-