Ingredienser
- 250 g. smør
- 150 g. chokoladestykker
- 4 æg
- 3 dl. sukker (ca. 300 g.)
- 2 ½ dl. hvedemel (ca. 150 g.)
- 3 spsk. kakao
- 200 g. hakkede valnødder
Sådan gør du
- Smelt smørret med chokoladen i en gryde.
- Pisk æg og sukker godt sammen med en elpisker.
- Mel + kakao og valnødder blandes sammen og røres forsigtigt sammen med æg/sukker blandingen.
- Bland herefter den afkølede smør/chokolade blanding i dejen.
- Hæld dejen i en smurt bageform.
- Bages midt i ovnen ved 175 c. i ca. 35 min.
- Efter dejen er afkølet skæres den i firkanter.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-