Ingredienser
- 120 g. margarine
- 375 g. sukker
- 3 æg
- 75 g. kakao
- ca. 450 g. mel
- 4 dl. fløde (eller mælk)
- 1 ½ tsk. natron
- 2 ½ tsk. bagepulver
Glasur: flormelis og vand
Sådan gør du
- Margarinen smeltes i en gryde og afkøles.
- Tilsæt sukker + æg og kakao under omrøring.
- Herefter tilsættes de sidste ingredienser. Pisk dejen grundigt.
- Hæld dejen i den ønskede form (der er smurt med fedtstof), og bag den ved 200 c. midt i ovnen i ca. 30 min.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-