Ingredienser
- 50 g. smør
- 3 ½ dl. sukker (ca. 300 g.)
- 4 æg
- 4 ¼ dl. mel (ca. 350 g.)
- 2 dl. fløde (eller mælk)
- 1 tsk. vaniljesukker
- 3 tsk. bagepulver
Fyld:
- 100 g. smør
- 4 ½ dl. kokosmel (ca. 250 g.)
- 3 ¾ dl. brun farin
- ½ dl. mælk
Sådan gør du
- Pisk æg og sukker i en stor skål.
- I en anden skål blander du mel + bagepulver og vaniljesukker.
- Hæld forsigtigt melblandingen over i den første skål under omrøring.
- Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Når blandingen er lunken blandes den i dejen.
- Hæld dejen i en smurt form (eller en form med bagepapir), og bag den ved 200 c. midt i ovnen i ca. 20 min.
Fyld:
- Alle fyldingredienserne blandes i en gryde, og bringes i kog under omrøring.
- Fordel fyldet på kagen og bag den yderligere 5 min. på 225 g.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-