Ingredienser
- 200 g. mørk chokolade (hvid chokolade kan også benyttes)
- 1 dl. kold stærk kaffe
- 2 æggeblommer
- ½ liter piskefløde (38%)
Tips til pynt: flødeskum, nødder, friske bær, basilikum eller chokoladedrys (eller det hele)
Sådan gør du
- Smelt chokoladen
- Pisk kaffe og æggeblommer i chokoladen.
- I en anden skål piskes fløden til flødeskum.
- Bland forsigtigt flødeskummet i chokoladeblandingen.
- Hæld moussen i portionsglas og stil dem i køleskabet 4-5 timer.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-