Ingredienser
- 150 g. mel
- 4 ½ dl. mælk
- 3 æg
- ½ tsk. groft salt
- 50 g. smør
Forslag til fyld: syltetøj, is, flødeskum, friske bær, sukker eller flormelis.
Sådan gør du
- Pisk melet og halvdelen af mælken til en jævn blanding.
- Tilsæt resten af mælken + æg + salt. Pisk det hele grundigt.
- Smelt smørret på panden og kom det i blandingen.
- Brug ca. ½ - ¾ dl. dej pr. pandekage.
Tip: Det er nemmere at få pandekagerne gode, hvis panden er rigtig varm.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-