Ingredienser
- 120 g. margarine
- 150 g. sukker
- 1 æg
- 50 g. kakao
- ca. 240 g. mel
- 3 dl. fløde (eller mælk)
- 2 tsk. vaniljesukker
- 4 tsk. bagepulver
- 2 knivspids salt
- 1 dl. olie
- Mørk eller lys chokolade (beregn 1 stykke pr. muffin) M&Ms, Daim eller lign. chokolade kan også benyttes.
Sådan gør du
- Mel + sukker + bagepulver + vaniljesukker + salt og kakao blandes godt sammen.
- I en anden skål piskes æg + mælk + smeltet margarine + olie i ca. 1 min.
- Rør æggeblandingen i melblandingen.
- Fordel dejen i muffinsformene (så de er lidt over halvt fyldt).
- Læg et stykke chokolade på højkant i hver bageform. Tryk det en smule ned i dejen, men den må ikke røre bunden.
- Bages i midten af ovnen i 20 - 25 min, ved 200 c.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-