Ingredienser
- 100 g. margarine
- 20 g. usødet kakao
- 140 g. sukker
- 1 ½ tsk. bagepulver
- lidt salt
- 40 g. blødt smør
- 1,2 dl. sødmælk
- 1 æg
- 1 tsk. vaniljesukker
- 50 g. hakket mørk chokolade
Frosting:
- 300 g. flormelis
- 100 g. blødt smør
- 0,4 dl. sødmælk
- 50 g. smeltet mørk chokolade
Sådan gør du
- Smør + mel + sukker + kakao + bagepulver og salt blandes med en elmikser.
- Pisk mælk + æg og vaniljesukker i en anden skål.
- Bland de to skåles indhold sammen.
- Pisk til dejen bliver helt jævn og glat.
- Put den hakkede chokolade i dejen.
- Fyld hver form til lidt over halvdelen.
- Bages i en forvarmet ovn på 170 c. i ca. 20 - 25 min.
Frosting:
- Smelt chokoladen og lad den afkøle.
- Pisk flormelis og smør. Derefter tilsættes mælken.
- Pisk den smeltede chokolade i blandingen - jo mere dejen pisken, jo luftigere og lettere bliver den.
- Når cupcakes er afkølet kan frostingen smøres på.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-