Ingredienser
- 250 g. mel
- 1 spsk. bagepulver
- ½ tsk. salt
- 120 g. blødt smør
- 200 g. brun farin
- 2 æg
- 1 ½ tsk. vanilje
Frosting:
- 200 g neutral flødeost (fx philadelpia)
- 4 spsk. smør
- 2 dl. sukker
- 1 spsk. mælk
- 1 tsk. vaniljesukker
Sådan gør du
- Mel + bagepulver og salt blandes i en skål.
- I en anden skål piskes smør + sukker og vanilje med en elmikser til blandingen er jævn og glat.
- Rør æggene i enkeltvis.
- De blandinger røres sammen.
- Fordel dejen i formene (så de er lidt over halvt fyldt). Bages i midten af ovnen i 20 - 25 min, ved 190 c.
Frosting:
- Bland flødeost + smør og sukker i en skål til blandingen er jævn.
- Tilsæt mælk og vaniljesukker. Pisk grundigt - jo mere dejen pisken, jo luftigere og lettere bliver den.
- Når cupcakes er afkølet kan frostingen smøres på.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-