Ingredienser
- 250 g. mel
- 1 spsk. bagepulver
- ½ tsk. salt
- 120 g. blødt smør
- 200 g. brun farin
- 2 æg
- 1 ½ tsk. vanilje
Frosting:
- 200 g neutral flødeost (fx philadelpia)
- 4 spsk. smør
- 2 dl. sukker
- 1 spsk. mælk
- 1 tsk. vaniljesukker
Sådan gør du
- Mel + bagepulver og salt blandes i en skål.
- I en anden skål piskes smør + sukker og vanilje med en elmikser til blandingen er jævn og glat.
- Rør æggene i enkeltvis.
- De blandinger røres sammen.
- Fordel dejen i formene (så de er lidt over halvt fyldt). Bages i midten af ovnen i 20 - 25 min, ved 190 c.
Frosting:
- Bland flødeost + smør og sukker i en skål til blandingen er jævn.
- Tilsæt mælk og vaniljesukker. Pisk grundigt - jo mere dejen pisken, jo luftigere og lettere bliver den.
- Når cupcakes er afkølet kan frostingen smøres på.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-