Ingredienser
- 250 g. marcipan
- 150 g. sukker
- ½ dl. vand
- 75 g. æggehvider
- 125 g. mørk chokolade
Sådan gør du
- Skær marcipanrullen i 15 skiver.
- Læg marcipanbundende på bagepapir, og bag dem i ca. 7 min. ved 180 c.
- Sukker og vand koges i en gryde. Væsken skal være skummende i ca. 2 min. Blandingen er klar, når den er gylden i kanten.
- Pisk æggehviderne - tilsæt sukkerblandingen løbende.
- Den samlede blanding piskes helt stiv (så man kan vende bunden i vejret på skålen - ca. 15 min. med en elpisker på højeste niveau).
- Sprøjt guffet på marcipanbundende med en plasticpose.
- Flødebollerne bages i 5 min. ved 180 c., så de får en fast overflade.
- Efter afkøling pensles flødebollerne med smeltet mørk chokolade.
Tip: kan pyntes med kokos.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-