Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHjemmelavede flødeboller - opskrift - Madkogebogen
Flødeboller opskrift
Flødeboller opskrift
Flødeboller opskrift
Flødeboller opskrift

Hjemmelavede flødeboller - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 250 g. marcipan
- 150 g. sukker
- ½ dl. vand
- 75 g. æggehvider
- 125 g. mørk chokolade

Sådan gør du
- Skær marcipanrullen i 15 skiver.
- Læg marcipanbundende på bagepapir, og bag dem i ca. 7 min. ved 180 c.
- Sukker og vand koges i en gryde. Væsken skal være skummende i ca. 2 min. Blandingen er klar, når den er gylden i kanten.
- Pisk æggehviderne - tilsæt sukkerblandingen løbende.
- Den samlede blanding piskes helt stiv (så man kan vende bunden i vejret på skålen - ca. 15 min. med en elpisker på højeste niveau).
- Sprøjt guffet på marcipanbundende med en plasticpose.
- Flødebollerne bages i 5 min. ved 180 c., så de får en fast overflade.
- Efter afkøling pensles flødebollerne med smeltet mørk chokolade.

Tip: kan pyntes med kokos.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier