Ingredienser
- 6 æg
- 200 g. sukker
- 140 g. mel
- 4 tsk. vaniljesukker
Sådan gør du
- Pisk æg og sukker.
- Pisk indtil blandingen er hvid (det tager et godt stykke tid).
- Bland stille og roligt mel og vaniljesukker i blandingen med en metalske. Du må ikke røre luften ud.
- Tegn en cirkel på bagsiden af bagepapiret, og smør blandingen ud på forsiden af papiret i cirklens form (ca. ½ - 1 cm. tykt). Alternativt kan du benytte dig af en smurt springform. Det er dog lidt lettere at få lagkagebunden fin med bagepapirsmetoden.
- Sæt bundende i ovnen til de er lysebrune v. 200 c. (eller 175 c. varmluft).
Tip: Vil du lave chokoladebunde, kan 40 g. af melet erstattes med 40 g. kakaopulver.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-