Ingredienser
- ½ liter yoghurt (eller 2 ½ dl græsk yoghurt)
- ½ agurk
- Hvidløg
- Salt
Sådan gør du
- Riv agurken i grove strimler på et rivejern, og læg dem mellem stykker af køkkenrulle og pres saften ud af dem.
- Bland yoghurt, agurk og 2-4 pressede fed hvidløg (afhængigt af hvor meget hvidløg du synes om) sammen. Tilsæt en smule salt.
- Sæt tzatziki i køleskab og lad retten køle før servering.
Alternativt: I stedet for ren yoghurt kan bruges 1 ½ dl. græsk yoghurt blandet med 1 ½ creme fraiche for en lidt anderledes konsistens.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-