Ingredienser
- 6 blade romanosalat
- ½ agurk
- 2 tomater
- 1 grøn peberfrugt
- 1 rødløg
- 12 oliven (grønne eller sorte uden sten)
- 150 g. fetaost (kan købes i tern eller som en hel blok)
- Hvidvinseddike
- Oregano
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær salat i strimler og læg dem i en salatskål eller et dyp tallerken. Skærm agurk, tomater og peberfrugt i terne eller både og bland i.
- Skær rødløget i tynde skiver og bland i. Brug mindre end 1 helt rødløg, hvis du ikke er vild med løg i salater.
- Krydr til med salt og peber, og tilsæt 1 spsk. hvidvinseddike over salaten.
- Tilsæt fetaost i tern, oliven og hæld 2 spsk. olivenolie ud over salaten.
- Afslut med oliven og drys 1 tsk. tørret oregano ud over salaten.
- Servér og nyd.
Tip: Nydes gerne med en let, citrusagtig hvidvin eller en let rødvin.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-