Ingredienser
- 1 kg kæmperejer
- 3 spsk. olivenolie
- ½ dl. hvidvin
- Sennep (sød eller stærk, afhængigt af hvad du foretrækker)
- Citron
- Salt og peber
- Frisk dild
Sådan gør du
- Kog rejerne (helst friske, men frosne kan bruges) i letsaltet vand i cirka 3 minutter (lidt længere hvis de er halvfrosne). Hæld vand fra og lad herefter rejerne ligge i koldt vand til de er kølet af.
- Pil rejerne, men lad halen forblive på.
- Tag en pande, tilsæt 3 spsk. olivenolie og varm olien op. Vend herefter hurtigt rejerne i olien på panden. Tilsæt umiddelbart efter ½ dl. hvidvin og 1 spsk. sennep, og rør forsigtigt.
- Tilsæt saft fra ½ citron, salt og peber.
- Lad retten koge i 5 minutter.
- Servér i en dyb tallerken eller skål med lidt f væsken fra panden i bunden, og pynt med frisk dild og citron.
Tip: Kan serveres med brød eller hvide ris.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-