Ingredienser
- 500 g. hakket lammekød (okse kan bruges)
- Løg
- Hvidløg
- 1 bundt bladpersille
- 1 æg
- Hvedemel
- Tomatpure
- Spidskommen
- Kanel
- Tørret chilipulver
- Salt og peber
- Olivenolie
Sådan gør du
- Hak løg og hvidløg meget fint.
- Hak persille fint.
- Læg det hakkede lammekød i en skål og tilsæt de hakkede løg, hvidløg, hakket persille, 1 æg, 3 spsk. hvedemel, 1 tsk. tomatpuré, ½ tsk. spidskommen, ½ tsk. kanel, ¼ tsk. chilipulver, salt og peber. Bland alle ingredienserne ind i kødet.
- Form små runde kødboller - cirka 20-24 i alt.
- Steg kødbollerne på panden i olivenolie indtil de er gennemstegt.
Tip: Server med græsk salat og brød.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-