Ingredienser
- 500 g. hakket lammekød (okse kan bruges)
- Løg
- Hvidløg
- 1 bundt bladpersille
- 1 æg
- Hvedemel
- Tomatpure
- Spidskommen
- Kanal
- Tørret chilipulver
- Salt og peber
- Olivenolie
- Persille
- Til tomatsovs
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 dl. rødvin
- Sukker
- Kanel
Sådan gør du
- For opskrift på de græske kødboller se her.
- Hak 1 løg
- Hæld 3 spsk. olivenolie på en pande og steg løgene i et par minutter.
- Tilsæt 1 dåse hakkede tomater, 2 dl. rødvin (eller vand), 2 tsk. sukker, ¼ tsk. kanel, salt og peber og lad det hele småkoge i 10-15 minutter.
- Server i et fad og drys eventuelt med lidt fint hakket persille.
Top: Server med ris eller pasta som tilbehør.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-