Ingredienser
- 4 kartofler
- 2 løg
- 3 gulerødder
- Grønkål
- 3 stilke selleri
- ½ dåse flåede tomater
- Olivenolie
- Muskat
- Spidskommen
- Persille
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak 2 løg groft.
- Skær 3 gulerødder og 3 stilke selleri i skiver, og skær ¼ af et grønkålshoved ud i grove stykker. Skær også 4 kartoflerne ud i mindre stykker; 7-8 stykker fra hver.
- Blend ½ dåse flåede tomater eller hak dem meget fint.
- Kom en smule olivenolie i en gryde og steg løgene i 3-4 minutter.
- Tilsæt nu kålen i gryden og lad det koge i 3-4 minutter yderligere under omrøring.
- Tilsæt gulrødder, selleri, og tomater. Dernæst 2 liter vand samt kartoflerne, 1 knsp. muskat, ½ tsk. spidskommen og ½ dl. olivenolie.
- Kog suppen op, og lad dem derefter småkoge i 40-45 minutter. Krydr med salt og peber.
- Servér med en smule hakket persille ovenpå suppen.
Tip: Spises ofte med brød eller oliven, men kan også serveres som en forret.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-