Ingredienser
- 1 pk. gær
- 6 spsk. lunkent vand
- 3 dl. mælk
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 1 æg
- 60 g. smeltet margarine
- ca. 600 g. mel
- 20 halve pølser
Sådan gør du
- Smuldr gæren og tilføj vand under omrøring.
- Tilsæt mælk + salt + sukker + æg + margarine og til sidst mel.
- ælt dejen igennem og lad hvile under et klæde i ca. 30 min.
- Herefter sættes en smule dej om hver pølse, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Bages midt i ovnen ved 200 c. i ca. 15 min.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-