Ingredienser
- 125 g. usaltet smør
- 110 g. brun sukker
- 60 g. hvid sukker
- 60 g. valnødder
- 100 g. mørk eller lys chokolade
- 150 g. hvedemel
- 1 æg
- Bagepulver
- Vaniljesukker
- Salt
Sådan gør du
- Tag 125 g. smør ud i god tid i forvejen, så det bliver blødt. Hak 60 g. valnødder fint.
- Forvarm en ovn til 180 grader og læg bagpapir på 2 plader
- Brug en mikser til at sammenblande smør og de forskellige sukkertyper.
- Tilføj 1 æg til blandingen og 1 tsk. vaniljesukker. Blend igen.
- Ibland langsomt 150 g. mel, ½ tsk. salt og ½ tsk. bagepulver.
- Til sidst tilføjes chokolade og valnødder.
- Fordel nu massen på 1 eller 2 kogeplader med bagepapir. Der er til cirka 10-12 cookies afhængigt af størrelsen.
- Sæt i den forvarmede ovn i 10-12 minutter indtil cookies er let gyldne.
- Tag ud på bagepladen og lad stå i et par minutter. Tag derefter cookies af bagepladen og afkøl f.eks. på en rist.
- Servér afkølede.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-