Ingredienser
- 100 g. bacon i tern
- 2 store løg
- 2 gulerødder
- 125 g. selleri
- 2 ds. hakkede tomater
- 8 dl. vand
- 1 grønsagsbuillionterning
- Timian
- Persille
- 1 laurbærblad
- Salt
- Peber
- 1 ds. kidney bønner
- 100 g. grønne bønner
- 100 g. broccoli
Sådan gør du
- Steg baconen i en gryde.
- Løg, gulerødder og selleri skæres i små tern.
- Tag baconen ud af gryden, og svits grønsagerne i fedtet.
- Put hakkede tomater, vand og grønsagsbuillionterningen i gryden.
- Tilsæt timian, persille, laurbærblad, salt og peber.
- Kog suppen i en halv time.
- Fjern laurbærbladet, og tilføj bønnerne og det udskårne broccoli.
- Lad suppen koge yderligere 8 min.
- Hæld baconstykkerne i.
Tip: Serveres evt. med flute. Baconen kan udelades for en vegetarisk udgave af suppen.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-