Ingredienser
- 100 g. bacon i tern
- 2 store løg
- 2 gulerødder
- 125 g. selleri
- 2 ds. hakkede tomater
- 8 dl. vand
- 1 grønsagsbuillionterning
- Timian
- Persille
- 1 laurbærblad
- Salt
- Peber
- 1 ds. kidney bønner
- 100 g. grønne bønner
- 100 g. broccoli
Sådan gør du
- Steg baconen i en gryde.
- Løg, gulerødder og selleri skæres i små tern.
- Tag baconen ud af gryden, og svits grønsagerne i fedtet.
- Put hakkede tomater, vand og grønsagsbuillionterningen i gryden.
- Tilsæt timian, persille, laurbærblad, salt og peber.
- Kog suppen i en halv time.
- Fjern laurbærbladet, og tilføj bønnerne og det udskårne broccoli.
- Lad suppen koge yderligere 8 min.
- Hæld baconstykkerne i.
Tip: Serveres evt. med flute. Baconen kan udelades for en vegetarisk udgave af suppen.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-