Ingredienser
- 600-700 g. kyllingefilet
- 2 løg
- Hvidløg
- 50 g. hvedemel
- 3 dl. yoghurt naturel
- 1 chilifrugt
- 1 rød peberfrugt
- 1 ingefærrod
- Garam masalakrydderi
- 2 blokke hønsebouillon
- 1 dl. fløde
- Koriander
- Kardemomme
- Kommen
- Salt og peber
- Frysepose
Sådan gør du
- Først skal marinaden til kyllingefileterne laves. Hak 2 fed hvidløg, 1 chilifrugt og 1 rød peberfrugt, 2 cm ingefærrod meget fint. Tilsæt 1 ½ dl. yoghurt, ½ tsk. kommen, ½ tsk. peber, ½ tsk. kardemomme og ½ tsk. salt.
- Skær kyllingefileterne ud i strimler.
- Hæld marinaden i en frysepose sammen med kyllingefileterne og lad dem trække 3-4 timer i køleskabet (kan også laves dagen før, jo længere de trækker desto bedre).
- Tag kyllingestykkerne op af marinaden og gem marinaden. Steg kyllingestykkerne på en pande i 6-8 minutter til de er gennemstegt.
- Nu skal suppen laves. Hak først 2 løg, 2 fed hvidløg, og 2 cm ingefærrod fint.
- Smelt 20 g. smør i en gryde og tilsæt løg, hvidløg, ingefærrod, 1 tsk. chilipulver og 1 tsk. garam masala.
- Kog blandingen i 5 minutter, og skru næsten helt ned for varmen.
- Drys derefter lidt efter lidt 50 g. mel i gryden under omrøring.
- Tilsæt 1 liter vand, 2 blokke hønsebouillon, samt marinaden der blev brugt til kyllingen. Tilsæt også 1 ½ dl. yoghurt, 1 dl. fløde, finthakkede korianderblade, salt og peber. Varm suppen op igen, men lad den ikke koge.
- Servér i dybe tallerkener med kyllingestykker i suppen. Pynt med f.eks. korianderblade.
Tip: Kyllingen kan også marineres f.eks. en karryblanding.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-