Ingredienser
- 500 g. græskar
- 50 g. smør
- 1 løg
- Hvidløg
- Hønsebouillon
- 5 dl. mælk
- Muskatnød
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak 1 løg og 1 fed hvidløg.
- Tag en gryde og smelt 50 g. smør. Tilsæt løggene og svits i 4-5 minutter.
- Skær græskarkød i små terninger og tilsæt dem i gryden. Tilsæt også 1 liter vand og 2 blokke hønsebouillon. Kog i 15 minutter eller indtil græskarstykkerne er møre.
- Tag gryden af varmen og blend suppen, så græskarstykkerne ikke længere er i terninger.
- Hæld suppen tilbage i gryden og start varmepladen igen. Tilsæt 5 dl. mælk, ½ tsk. muskat, lidt olivenolie samt salt og peber.
- Kog suppen op.
- Servér.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-