Ingredienser
- 3 rødbeder (cirka 350-400 g.)
- 1 stor kartoffel
- 1 løg
- Hvidløg
- Tomatpuré
- Hønsebouillon
- 1 dl. creme fraiche
- Sukker
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak 1 løg og 1 fed hvidløg fint.
- Hak 3 rødbeder og 1 stor kartoffel i små stykker.
- Tag en gryde og tilsæt 2 spsk. olivenolie, løgene, samt de hakkede rødbeder. Svits i 4-5 minutter.
- Tilsæt 1 liter vand og to blokke hønsebouillon, samt 1 dl. tomatpuré.
- Lad retten småkoge under låg i 1 time til at grøntsagerne er helt møre.
- Blend grydens indhold i en blender.
- Varm suppen op igen og krydr med 1 tsk. sukker, salt og peber.
- Servér varm med en smule creme fraiche i midten.
Tip: Groft brød går godt til retten.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-