Ingredienser
- 3 rødbeder (cirka 350-400 g.)
- 1 stor kartoffel
- 1 løg
- Hvidløg
- Tomatpuré
- Hønsebouillon
- 1 dl. creme fraiche
- Sukker
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak 1 løg og 1 fed hvidløg fint.
- Hak 3 rødbeder og 1 stor kartoffel i små stykker.
- Tag en gryde og tilsæt 2 spsk. olivenolie, løgene, samt de hakkede rødbeder. Svits i 4-5 minutter.
- Tilsæt 1 liter vand og to blokke hønsebouillon, samt 1 dl. tomatpuré.
- Lad retten småkoge under låg i 1 time til at grøntsagerne er helt møre.
- Blend grydens indhold i en blender.
- Varm suppen op igen og krydr med 1 tsk. sukker, salt og peber.
- Servér varm med en smule creme fraiche i midten.
Tip: Groft brød går godt til retten.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-