Ingredienser
- 225 g. hakket oksekød eller svinekød (gerne med fedt i)
- 1 stort løg
- 60 g. tomatkoncentrat
- Chilipulver
- 150 g. æggenudler
- Olie
- Oksebouillon
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak 1 stort løg (eller 2 små) fint.
- Hæld 1 spsk. olie i en gryde og svits løgene i et par minutter
- Læg det hakkede oksekød eller svinekød i gryden og brun det.
- Tilsæt 1 ½ liter vand, 3 blokke oksebouillon, 60 g. tomatkoncentrat og 2 spsk. chilipulver, og lad suppen småkoge.
- Tilsæt æggenudlerne og kog i 4-5 minutter afhængigt af anvisningerne på pakken. Smag til med salt og peber.
- Servér retten, eventuelt med brød.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-