Ingredienser
- 225 g. hakket oksekød eller svinekød (gerne med fedt i)
- 1 stort løg
- 60 g. tomatkoncentrat
- Chilipulver
- 150 g. æggenudler
- Olie
- Oksebouillon
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak 1 stort løg (eller 2 små) fint.
- Hæld 1 spsk. olie i en gryde og svits løgene i et par minutter
- Læg det hakkede oksekød eller svinekød i gryden og brun det.
- Tilsæt 1 ½ liter vand, 3 blokke oksebouillon, 60 g. tomatkoncentrat og 2 spsk. chilipulver, og lad suppen småkoge.
- Tilsæt æggenudlerne og kog i 4-5 minutter afhængigt af anvisningerne på pakken. Smag til med salt og peber.
- Servér retten, eventuelt med brød.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-