Ingredienser
- 600 g. oksebov
- 1 dl. mel
- 1,5 l. vand
- smør til bruning
- 2 finthakkede løg
- 1 ½ spsk. paprika
- 1 dl. tomatpure
- 1 ½ grønsags- eller oksekødsbouillon
- 1 tsk. kommen
- 1 grøn peberfrugt i tern
- 1 ds. flåede tomater
- 1 spsk. hakket persille
- 1 lille bæger cremefraiche
- salt og peber
Sådan gør du
- Skær kødet i terninger (ca. 2x2 cm.) og kom det i en plasticpose med melet og ryst godt sammen.
- Brun kødet i smør på alle sider i en stor gryde.
- Tag kødet op af gryden, og hæld de hakkede løg i fedtstoffet til de er gyldne.
- Rør paprika og tomatpure i.
- Hæld kødet i igen og tilsæt bouillon og kommen.
- Lag suppen koge under låg 1-2 timer - til kødet er rigtig mørt.
- Svits peberfrugten let i smør og tilsæt de flåede tomater.
- Kom det i suppen, og lad suppen koge op.
- Drys med persille og server den rygende varm.
Tip: For at gøre suppen fyldigere kan der tilsættes ¾ kg. kartofler i mindre tern den sidste halve time af kogetiden.
Kan serveres med flute eller cremefraiche.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-