Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGræsk olivenbrød - opskrift - Madkogebogen
Græsk olivenbrød opskrift
Græsk olivenbrød opskrift
Græsk olivenbrød opskrift
Græsk olivenbrød opskrift

Græsk olivenbrød - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- ½ pk. gær
- 2 ½ dl. lunkent vand
- 1 tsk. salt
- 3 spsk. olivenolie
- 1 sammenpisket æg
- ½ kg. hvedemel
- 15 sorte oliven (uden sten)
- 100 g. feta
- æg til pensling


Sådan gør du
- Gæren røres ud i det lunkne vand.
- Tilsæt salt, olivenolie og det sammenpiskede æg.
- Rør det meste af melet i, og ælt dejen godt.
- Lad dejen hæve under et klæde til den er ca. dobbelt størrelse.
- ælt dejen let igennem.
- Tag ¼ af dejen fra, og rul resten ud i en aflang flade.
- Skær feta og oliven i mindre stykker, og fordel dem på dejen.
- Rul dejen sammen som en roulade og form den som en ring på en plade med bagepapir.
- Resten af dejen formes som en bolle og lægges i midten af ringen. Den skal fylde hullet ud.
- Lad dejen efterhæve et lunt sted til den er dobbelt størrelse.
- Pensel dejen med et sammenpisket æg.
- Bages på nederste rille ved 200 c. i ca. 30 min.
- Afkøles på en rist.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier