Ingredienser
- ½ pk. gær
- 2 ½ dl. lunkent vand
- 1 tsk. salt
- 3 spsk. olivenolie
- 1 sammenpisket æg
- ½ kg. hvedemel
- 15 sorte oliven (uden sten)
- 100 g. feta
- æg til pensling
Sådan gør du
- Gæren røres ud i det lunkne vand.
- Tilsæt salt, olivenolie og det sammenpiskede æg.
- Rør det meste af melet i, og ælt dejen godt.
- Lad dejen hæve under et klæde til den er ca. dobbelt størrelse.
- ælt dejen let igennem.
- Tag ¼ af dejen fra, og rul resten ud i en aflang flade.
- Skær feta og oliven i mindre stykker, og fordel dem på dejen.
- Rul dejen sammen som en roulade og form den som en ring på en plade med bagepapir.
- Resten af dejen formes som en bolle og lægges i midten af ringen. Den skal fylde hullet ud.
- Lad dejen efterhæve et lunt sted til den er dobbelt størrelse.
- Pensel dejen med et sammenpisket æg.
- Bages på nederste rille ved 200 c. i ca. 30 min.
- Afkøles på en rist.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-