Ingredienser
- grøn salat (gerne forskellige typer)
- 1 ds. tun i olie
- 1 grøn peberfrugt
- 3-4 tomater
- 150 g. grønne bønner (kan erstattes af kogte kartofler)
- 3-4 stilke bladselleri
- 1 salatløg
- 2 kogte æg
- 8 sorte oliven
- 4 spsk. hakket persille
- dild til pynt
Dressing:
- 3 spsk. olie
- 2 spsk. vineddike
- 2 fed hvidløg
- salt og peber
Sådan gør du
- Fordel de skyllede salatblade i en skål.
- Skær de forskellige grønsager og æg ud.
- Anret de forskellige ingredienser i skålen - tun lægges i midten med æggebåde omkring.
- Drys med persille dild og oliven.
- Pisk marinaden sammen og hæld den over.
Tip: Kan serveres med flute.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-