Ingredienser
- 1 kg. melede kartofler
- 50 g. smør
- ca. 2 ½ dl. kogende mælk
- salt og peber
- en knivspids muskatnød
Sådan gør du
- Skræl kartoflerne og kog dem ca. 20 min.
- Hæld vandet fra og lad kartoflerne dampe under låget.
- Mos de varme kartofler.
- Pisk det kogende mælk i og tilsæt smørret.
- Smag mosen til med salt og peber. Tilsæt muskatnød.
- Serveres evt. med en ekstra klat smør på toppen.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-