Ingredienser
- 1 kg. melede kartofler
- 50 g. smør
- ca. 2 ½ dl. kogende mælk
- salt og peber
- en knivspids muskatnød
Sådan gør du
- Skræl kartoflerne og kog dem ca. 20 min.
- Hæld vandet fra og lad kartoflerne dampe under låget.
- Mos de varme kartofler.
- Pisk det kogende mælk i og tilsæt smørret.
- Smag mosen til med salt og peber. Tilsæt muskatnød.
- Serveres evt. med en ekstra klat smør på toppen.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-