Ingredienser
- 400 g. spaghetti
- 250 g. hakket oksekød
- 2 skiver franskbrød (uden skorpe)
- ½ dl. letmælk
- 1 æg
- 1 spsk. hakket persille
- 1 dl. revet parmesan
- 3 spsk. olivenolie
- 1 hakket løg
Tomatsauce:
- 1 ds. flåede tomater
- 2 spsk. tomat puré
- 1 lille aubergine
- salt og peber
Sådan gør du
- Læg fransbrødene i mælken til de er helt bløde.
- Rør det derefter sammen med det hakkede kød og ægget.
- Form valnøddestore boller af farsen.
- Svits løgene på en pande med olie.
- Læg kødbollerne på panden, og vend dem til de er helt gennemstegte.
- Tag kødbollerne af panden.
- Hæld ingredienserne til tomatsaucen på panden, og lad det koge op.
- Kog pastaen al dente, og hæld vandet fra.
- Læg kødbollerne i tomatsaucen, og hæld den færdige blanding over spaghettien.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-