Ingredienser
- 500 g. laksefilet uden skind
- 1 spsk. olie
- 2 tsk. revet citronskal
- 3 spsk. kokos
- lidt salt
- ½ spsk. olie
- 2 majkolber
Sauce:
- ¼ hakket løg
- 1 tsk. karry
- ½ spsk. olie
- 1 terning fiskebouillon
- 1 dl. cremefraiche
- 2 dl. moset ananas
- salt og peber
Sådan gør du
- Olie, citronskal og salt røres sammen og pensles på fisken.
- Læg fisken i et ildfast fad og drys kokos over.
- Stilles i en forvarmet ovn på 225 c. i 15-20 min.
- Halver majskolberne på langs, pensel dem med olie, og stil dem ind i ovnen til laksen i et ildfast fad.
- Hæld olie i en lille gryde, og svits løg og karry deri.
- Tilsæt bouillon og cremefraiche.
- Lad saucen simre under omrøring i små ti min.
- Ananasmosen blendes og puttes i.
- Smag til med salt og peber.
Tip: serveres med ris.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-