Ingredienser
- 4 store æbler
- 100 g. valnødder
- 2 spsk. rosiner
- 5 spsk. lys sirup
- 1 spsk. rasp
- 1 spsk. frugtbrændevin
- pynt: cocktailbær og sukat
Sådan gør du
- Vask æblerne og skær kernehusene ud.
- Bland halvdelen af de hakkede valnødder med rosinerne, raspen, brændevinen og 2 spsk. af sirupen.
- Fyld æblerne ud med blandingen.
- De fyldte æbler bages ved 180 c. i en forvarmet ovn. æblerne skal blive møre - men de må ikke falde sammen.
- Lad æblerne afkøle.
- Hæld sirup i en kop og dyp æblerne halvt deri.
- Hak de sidste valnødder og vend æblerne i dem (så de hænger fast i siruppen).
- Pynt med cocktailbær og sukat.
Tip: smager dejligt med råcreme eller cremefraiche.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-