Ingredienser
- 500 g. kylling i strimler
- 1 bdt. forårsløg
- 2 gulerødder skåret i skrå skiver
- 1 squash skåret i skrå skiver
- 2 fed finthakket hvidløg
- 4 spsk. sweet chili dip sauce
- 4 spsk. limesauce
- 3 tsk. sukker
- 3 spsk. fiskesovs
- 4 spsk. olie til stegning
- evt. saltede peanuts til servering
Sådan gør du
- Opvarm en wok og put olie og hvidløg i.
- Tilsæt kyllingestrimlerne, og lad dem stege i ca. 5 min ved stærk varme med den søde chilisauce og limesaften. Husk at røre det meste af tiden.
- Tag derefter kyllingen af wokgryden, og steg grønsagerne med de resterende krydderier. Tilsæt evt. lidt mere olie.
- Tilsæt lidt vand, og kom kyllingestrimlerne tilbage i wokgryden med grønsagerne.
- Smag til med sukker og fiskesovs.
Tip: Serveres med ris og saltede peanuts.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-