Ingredienser
- 500 g. kylling i strimler
- 1 bdt. forårsløg
- 2 gulerødder skåret i skrå skiver
- 1 squash skåret i skrå skiver
- 2 fed finthakket hvidløg
- 4 spsk. sweet chili dip sauce
- 4 spsk. limesauce
- 3 tsk. sukker
- 3 spsk. fiskesovs
- 4 spsk. olie til stegning
- evt. saltede peanuts til servering
Sådan gør du
- Opvarm en wok og put olie og hvidløg i.
- Tilsæt kyllingestrimlerne, og lad dem stege i ca. 5 min ved stærk varme med den søde chilisauce og limesaften. Husk at røre det meste af tiden.
- Tag derefter kyllingen af wokgryden, og steg grønsagerne med de resterende krydderier. Tilsæt evt. lidt mere olie.
- Tilsæt lidt vand, og kom kyllingestrimlerne tilbage i wokgryden med grønsagerne.
- Smag til med sukker og fiskesovs.
Tip: Serveres med ris og saltede peanuts.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-