Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDonuts - opskrift - Madkogebogen
Donuts opskrift
Donuts opskrift
Donuts opskrift
Donuts opskrift

Donuts - opskrift

Til 6-8 personer

Ingredienser
- 850 g. hvedemel
- 150 g. margarine
- 100 g. sukker
- 2 æg
- 1 pk. gær
- 4 dl. mælk
- et knivspids salt
- 2 tsk. kardemomme

Lyserød glasur:
- 5 dråber lyserød frugtfarve
- 100 g. flormelis
- 1 dl. vand
- Farvet krymmel

Sådan gør du
- Smelt margarinen, og bland det sammen med mel, sukker, salt og kardemomme i en skål.
- I en anden skål røres gæren ud i de 4 dl. mælk.
- Hæld melblandingen over i skålen med mælk og gær og rør godt.
- Ægget blandes i og dejen æltes godt.
- Læg et viskestykke over dejen, og lad den hæve i en halv times tid.
- Form dejen til 25-30 donuts.
- Kog ringene i olie (evt. i en wokgryde) til de er lysebrune -ca. 8 min.
- Når ringene er færdigkogte lægges de på et stykke køkkenrulle så olien kan dryppe af.
- Lad dem køle inden du påfører glasuren.

Glasur:
- Bland flormelis og vand. Rør til blandingen er tyk og jævn. Er glasuren for tynd, tilsæt mere flormelis. Er glasuren for tyk tilsæt da mere vand.
- Tilsæt frugtfarven.
- Hæld den lyserøde glasur på donutsne, og drys med den farvede krymmel inden glasuren tørrer.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier