Ingredienser
- 3 dl. kikærter (250 g.)
- 2 fed hvidløg
- ½ dl. olivenolie
- 3 spsk. citronsaft
- ½ tsk. stødt spidskommen
- salt og peber
Sådan gør du
- Læg kikærterne i en skål med vand. Sættes overdækket i køleskabet i ca. 10 timer, (hvis man er tidspresset eller doven, kan kikærterne købes maste og kogte på dåse)
- Skyl derefter kikærterne med koldt vand i en si.
- Kog derefter kikærterne i en gryde med vand i en time.
- Efter kikærterne er afkølet, blendes de med de øvrige ingredienser.
- Smag bagefter til med salt og peber.
Tip: er humusen for fast kan du evt. tilsætte lidt mere citronsaft.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-