Ingredienser
- 145 g. smør
- 226 g. chokolade (mørk eller lys)
- 64 g. mel
- 192 g. flormelis
- 3 pasteuriserede æg
- 3 pasteuriserede æggeblommer
- 1 tsk. vaniljesukker
- 2 spsk. kakaopulver
- 1 ½ tsk. bagepulver
Chokoladebuttercreme:
- 100 g. usaltet blødt smør (ikke smeltet)
- 2-3 spsk. kakao
- ½ tsk. mælk
- 5 spsk. flormelis
Sådan gør du
- Smelt smør og chokolade i mikroovnen. Først i 60 sek., derefter i 30 sek.
- Tilsæt flormelis, mel, bagepulver og kakaopulver under omrøring.
- Tilsæt æggene, og pisk dejen grundigt.
- Fyld muffinsformene halvt op med dejen, og bag dem i ca. 12 min. på 180 c. Vil du gerne have dem mere faste, giv dem da lidt længere - men hold øje. De skal være faste udenpå, og bløde indeni.
Chokoladebuttercreme:
- Rør ingredienserne sammen i ca. 3 min. Tilsæt evt. mere flormelis.
- Chokoladebuttercremen lægges i en pose med en applikeringstut (eller bare hul i en frysepose), og lægges ovenpå de let afkølede cupcakes.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-