Ingredienser
- 145 g. smør
- 226 g. chokolade (mørk eller lys)
- 64 g. mel
- 192 g. flormelis
- 3 pasteuriserede æg
- 3 pasteuriserede æggeblommer
- 1 tsk. vaniljesukker
- 2 spsk. kakaopulver
- 1 ½ tsk. bagepulver
Chokoladebuttercreme:
- 100 g. usaltet blødt smør (ikke smeltet)
- 2-3 spsk. kakao
- ½ tsk. mælk
- 5 spsk. flormelis
Sådan gør du
- Smelt smør og chokolade i mikroovnen. Først i 60 sek., derefter i 30 sek.
- Tilsæt flormelis, mel, bagepulver og kakaopulver under omrøring.
- Tilsæt æggene, og pisk dejen grundigt.
- Fyld muffinsformene halvt op med dejen, og bag dem i ca. 12 min. på 180 c. Vil du gerne have dem mere faste, giv dem da lidt længere - men hold øje. De skal være faste udenpå, og bløde indeni.
Chokoladebuttercreme:
- Rør ingredienserne sammen i ca. 3 min. Tilsæt evt. mere flormelis.
- Chokoladebuttercremen lægges i en pose med en applikeringstut (eller bare hul i en frysepose), og lægges ovenpå de let afkølede cupcakes.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-