Ingredienser
- 1 kg. æbler
- 500 g. sukker
- ½ vaniljestang
- ½ dl vand
Æblerasp
- 1 dl. rasp
- ½ dl. sukker
- 50 g. smør
topping
- 3 dl. fløde
Sådan gør du
- Skræl æblerne og fjern kernehuset. Skær dem i små både og kog æblerne møre i vand under låg.
- Smag æblegrøden til med sukker. Er der stadig for store stykker i æblegrøden kan de fjernes med en stavblender.
- Tilsæt vaniljestangen og lad det koge 5 - 10 min.
- Lad æblegrøden afkøle sammen med vaniljestangen.
Æblerasp
- Bland sukker og rasp.
- Smelt smørret på en pande, og rist raspblandingen til den er gylden og sprød.
- Rør engang imellem i raspblandingen mens den afkøler.
- Læg æblegrød og rasp lagvis i en skål. Pisk fløden til topping til flødeskum og læg øverst.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-