Ingredienser
- 1 kg. æbler
- 500 g. sukker
- ½ vaniljestang
- ½ dl vand
Æblerasp
- 1 dl. rasp
- ½ dl. sukker
- 50 g. smør
topping
- 3 dl. fløde
Sådan gør du
- Skræl æblerne og fjern kernehuset. Skær dem i små både og kog æblerne møre i vand under låg.
- Smag æblegrøden til med sukker. Er der stadig for store stykker i æblegrøden kan de fjernes med en stavblender.
- Tilsæt vaniljestangen og lad det koge 5 - 10 min.
- Lad æblegrøden afkøle sammen med vaniljestangen.
Æblerasp
- Bland sukker og rasp.
- Smelt smørret på en pande, og rist raspblandingen til den er gylden og sprød.
- Rør engang imellem i raspblandingen mens den afkøler.
- Læg æblegrød og rasp lagvis i en skål. Pisk fløden til topping til flødeskum og læg øverst.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-