Ingredienser
- 200 g. smør
- 225 g. sukker
- 2 tsk. vaniljesukker
- 3 æg
- 250 g. mel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 dl. fløde
- 2 spsk. kakao
Sådan gør du
- Rør smør og sukker godt sammen.
- Tilsæt vanilje og æg.
- I en anden skål blandes mel og bagepulver.
- Rør skiftevis melblandingen og fløde i dejen.
- Tag 1/3 af dejen fra, og bland kakao i den.
- Læg ½ af den lyse dej i en smurt springform (andre forme kan bruges). Læg den mørke dej herpå, og derefter resten af den lyse dej.
- Rør lidt rundt i kagedejen med en kniv så kagen ”marmoreres”
- Kagen bages ved 175 c. i godt en time.
Tip: Kagen ser rigtig flot ud når den serveres med friske bær.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-