Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLandbrød med surdej - opskrift - Madkogebogen
Landbrød med surdej
Landbrød med surdej
Landbrød med surdej
Landbrød med surdej

Landbrød med surdej - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
Surdej
- 2 ½ dl. vand
- 50 g. gær
- 200 g. mel
- 4 dl. kærnemælk
- 3 tsk. salt
- ca. 700 g. sigtebrødsmel

Sådan gør du
- Vand, gær og mel røres sammen og stilles ved stuetemperatur til næste dag.
- Rør kærnemælken i surdejen, salt og sigtebrødsmel tilsættes og dejen æltes godt igennem.
- Sæt dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 ½ time.
- Dejen slås ned, og formes til et stort brød (eller 2 små).
- Lad brødene efterhæve på bagepladen i ca. 15 min.
- Bages ved 200 c. i ca. 40 min. afhængig af brødets størrelse.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier