Ingredienser
- 350 g. rugbrødsrester
- 1 ¼ l. vand
- 2 hvidtøl af 33.cl (1,7%)
- 100 g. sukker
- Flødeskum til pynt
Sådan gør du
- Læg brødet i blød i vandet natten over.
- Kog herefter rugbrødsvandet i 10-15 min. til det er opblødt.
- Herefter hældes blandingen over i en blender og blendes.
- Hæld massen tilbage i gryden, og kog det op i et par minutter med øl og sukker.
Serveres med en klat flødeskum oven på hver portion.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-