Ingredienser
- 350 g. rugbrødsrester
- 1 ¼ l. vand
- 2 hvidtøl af 33.cl (1,7%)
- 100 g. sukker
- Flødeskum til pynt
Sådan gør du
- Læg brødet i blød i vandet natten over.
- Kog herefter rugbrødsvandet i 10-15 min. til det er opblødt.
- Herefter hældes blandingen over i en blender og blendes.
- Hæld massen tilbage i gryden, og kog det op i et par minutter med øl og sukker.
Serveres med en klat flødeskum oven på hver portion.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-