Ingredienser
- 500 g. oksekød
- 1 mornay sauce
- 1 ds. cocktailpølser
- 1 ds. tomatpure
- 3 fed hakkede hvidløg
- 1 hakket løg
- salt og peber
- fedtstof til stegning
- 1 tsk. paprika
- 1 pakke frisk pasta
Sådan gør du
- Svits løg og hvidløg i en gryde.
- Tilsæt kødet og brun det godt.
- Kom paprika, sat og peber i og slut af med mornay sauce, cocktailpølser og tomatpure.
- Lad retten simre i 10 min. mens pastaen koges efter anvisningen på pakken.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-