Ingredienser
- 500 g. hvedemel
- ½ pk. gær
- 3 dl. vand
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 2 spsk. olivenolie
Fyld
- 1 dl. tomatpure
- 150 g. skinkestrimler (finthakkede)
- 100 g. revet ost
- tørret oregano
Sådan gør du
- Gæren udrøres i det lunkne vand. Tilsæt herefter sukker, salt og olie.
- Melet tilsættes løbende mens der æltes godt.
- Når dejen er godt gennemæltet, skal den stå overdækket og hæve i ca. 1 ½ time.
- Dejen slås derefter ned, og hviler et par minutter.
- Udrulles derefter til en aflang firkant på et meldrysset bord. Rul dejen så tynd som muligt.
- Smør dejen med et jævnt lag tomatpure, og drys derefter med skinke, ost og oregano.
- Dejen med fyldet rulles til en roulade, som skæres i ca. 1 ½ - 2 cm. tykke skiver.
- Sæt skiverne på en bageplade med bagepapir. Drys med ost efter smag.
- Bages ved 180 c. i ca. 20 min.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-