Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTærtedej - opskrift - Madkogebogen
Tærtedej
Tærtedej
Tærtedej
Tærtedej

Tærtedej - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 175 g. hvedemel
- 125 g. koldt margarine
- 3 spsk. koldt vand
- ½ tsk. salt

Æggemasse
- 3 æg
- ½ dl. mælk
- lidt ost

- fyld efter eget valg


Sådan gør du
- Smuldr margarinen ud over melet, og bland det godt sammen.
- Vandet røres i meget hurtigt.
- Saml dejen til en fast kugle.
- Sæt dejen på køl min. ½ time, max. 1-2 døgn.
- Rul dejen ud så den passer til tærteformen. Det kan være en fordel at rulle den ud på bagepapir, da den flade dej så er nemmere at få i formen.
- Fyldet (efter eget valg) kommes på, og den sammenpiskede æggemasse hældes over.
- Bages ved 175 c. i 25-30 min.

Tip: Kan bruges til tærtebund og er velegnet til nedfrysning.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier