Ingredienser
- 175 g. hvedemel
- 125 g. koldt margarine
- 3 spsk. koldt vand
- ½ tsk. salt
Æggemasse
- 3 æg
- ½ dl. mælk
- lidt ost
- fyld efter eget valg
Sådan gør du
- Smuldr margarinen ud over melet, og bland det godt sammen.
- Vandet røres i meget hurtigt.
- Saml dejen til en fast kugle.
- Sæt dejen på køl min. ½ time, max. 1-2 døgn.
- Rul dejen ud så den passer til tærteformen. Det kan være en fordel at rulle den ud på bagepapir, da den flade dej så er nemmere at få i formen.
- Fyldet (efter eget valg) kommes på, og den sammenpiskede æggemasse hældes over.
- Bages ved 175 c. i 25-30 min.
Tip: Kan bruges til tærtebund og er velegnet til nedfrysning.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-